Subscribe:Posts Comments

Bästa gymmet i Kista

Bästa gymmet i Kista

​Flyttade till Kista i höstas för att jag ska plugga på universitetet och undrade vad det är för gym som “gäller” här. Testade Actic, Active 24 och Always men alla dessa kändes sunkiga. Till slut hittade jag mitt gym: Puls och Träning. Jag lyckades fixa ett kanonerbjudande och betalar 249kr/mån på den.

Kollade upp några andra gym som såg lämpliga ut, men Worldclass var inget för mig och SATS är inte värt ett försök. Friskis känns för brudar. Sen är det långt dit från Gallerian.

Så.. vad är det som gäller? Puls & Träning i Kista är ju kanonbra gym för en fattig student med tanke på priset.

Länken: http://pulsochtraning.se/vara-gym/gym-kista-centrum

Kul att läsa uppdateringar på Facebook: https://www.facebook.com/PTKista

Grymt mobiltillbehör! Extremt praktiskt, fungerar som en tredje hand och har många smarta funktioner. Fungerar som mobilstöd och kan även hängas upp på väggen. Just nu fri frakt! Köp en SmartRing och du kommer inte ångra dig, många praktiska funktioner! "Förr var jag alltid orolig över att tappa mobilen i badkaret, men efter att jag skaffade en SmartRing kan jag avnjuta min favoritserie utan att oroa mig" - Fredrik

Archives

© 2014 Nation's Oldest City · Subscribe:PostsComments · Designed by Old City Design Studio